Nijha Sport en Spelen

Ontwerp, productie en montage van wandbekleding met unieke digitale ontwerpen in de entree van Nijha Sport en Spelen te Lochem.

PROJECTOMSCHRIJVING
Nijha Sport en Spelen is al 100 jaar ontwerper en inrichter van beweegruimtes. Bij de organisatie leefde de wens om de bezoeker bij binnenkomst meteen kennis te laten maken met de identiteit van de organisatie. M2uur BV ontwikkelde hiertoe twee unieke werken voor de wanden in de entree. Kunstenaar Jojanneke van der Lee schiep een nieuwe wereld waarin de belangrijkste aspecten van Nijha verzameld zijn.

Door foto’s van attributen, spelmateriaal, speeltoestellen, binnen- en buitenruimtes te composeren tot twee geheel nieuwe kunstwerken ontstaat een interessante gelaagdheid waar je als wachtende bezoeker lang naar kan kijken. De visuals sluiten daarmee naadloos aan bij de identiteit van het Lochemse bedrijf. De vrachtwagens van Nijha zijn eveneens voorzien van de uitingen. Daarmee vormt het werk een nieuwe huisstijl in visuele vorm.

Nijha ontwerpt en produceert de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. Als producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen kan Nijha haar klanten van a tot z ondersteunen. Opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, scholen, zorgcentra, speeltuinverenigingen en sportverenigingen. Innovatie is een belangrijke pijler binnen het bedrijf. Nijha loopt dan ook voorop in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van sport en bewegen. Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.


VAKMANSCHAP ONDER HANDBEREIK
Het exterieur en interieur van een gebouw visualiseren de identiteit van de gebruiker van dit gebouw. Wand- en gevelbekleding vormen daarom een steeds hoger aandachtspunt binnen de architectuur. M2uur BV voorziet in deze groeiende vraag naar een creatieve invulling van wanden en gevels.

M2uur BV biedt een totaalpakket aan diensten en producten, vakmanschap en specialistische kennis om ieder idee te verwerken tot een groots gebaar.

één aanspreekpunt
één coördinatiepunt
één kwaliteitscontrolepunt
één uniforme aansprakelijkheid
één prijs

Created with Sketch. Created with Sketch.
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Terug naar overzicht
M²uur

Projectgegevens

  • Opdrachtgever:Nijha bv
  • Ontwerper:M2uur bv , Jojanneke van der Lee
  • Locatie:Wanden entree
  • Materiaal:Airtex
  • Afmeting:Circa 35 m2
Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Terug naar overzicht