Kunst op muur

Kunst op de muur? Kunst op muren, vooral in openbare ruimtes, is een fascinerende en diverse kunstvorm.

Kunst op de muur

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren kunst op de muur. Vanaf eerste concept tot uitgewerkt design en van materiaaladvies tot oplevering. Wij maken elk idee mogelijk en doen dit al 25 jaar in binnen- en buitenland. Of het nu voor het onderwijs, de zorg, overheden of het openbaar vervoer is. Behalve kunst op de muur, maken wij het ook mogelijk om kunst toe te passen op gevels, glas, plafonds, daken en meubilair. Met behulp van innovatieve materialen en vaak in samenwerking met architecten, interieurontwerpers, kunstenaars en opdrachtgevers. Met onze kunst op de muur voegen we waarde toe aan gebouwen, locaties en hun omgeving.

We kunnen veel vertellen over kunst op de muur, maar laten je hier ook graag zien wat we kunnen. De mogelijkheden in ontwerp en materiaal zijn voor kunst op de muur zijn eindeloos. Laat je inspireren en weet: M2uur bv helpt je graag verder met jouw idee of project. Dus neem contact met ons op voor een (digitale) afspraak.

Voorbeelden van kunst op de muur

Op zoek naar voorbeelden van kunst op de muur gerealiseerd door M2uur?

Waarom kiezen voor kunst op de muur?

Kunst op de muur kan verschillende doeleinden dienen:

Culturele uitdrukking: Met kunst op de muur kun je de lokale cultuur, geschiedenis en gemeenschapsidentiteit weerspiegelen. Een muurschilderin kan verhalen vertellen over de mensen en de plaatsen waar ze zijn gecreëerd.

Verfraaiing en stadsvernieuwing: In stedelijke omgevingen kunnen muurschilderingen kleur en levendigheid toevoegen aan anderszins verwaarloosde of monotone gebieden. Ze kunnen helpen bij het revitaliseren van buurten en het verbeteren van de stedelijke esthetiek.

Interactie met het publiek: Anders dan traditionele kunst in musea, is straatkunst direct toegankelijk voor het publiek. Dit maakt een directe interactie mogelijk tussen de kunst, de kunstenaar en de gemeenschap.

Diversiteit in stijlen en technieken: Muurschilderingen variëren van realistische portretten tot abstracte patronen, van graffiti tot traditionele schildertechnieken. Deze diversiteit maakt de kunstvorm toegankelijk en interessant voor een breed publiek.