Materialen

M2uur bv werkt onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers. Wij kunnen daarom voor elk afzonderlijk project het meest geschikte materiaal inzetten. Een materiaal dat aansluit op de wensen en eisen van de opdrachtgever en bovendien past binnen het budget en de planning. Wel bestaan met alle toeleveranciers overeenkomsten, zodat producten zonder tussenkomst van de tussenhandel en hun marges geleverd worden.

Created with Sketch. Created with Sketch.
Created with Sketch. Created with Sketch.

Door een continue proces van innovatie en verbetering verandert het scala aan materialen dat wij aanbieden voortdurend. M2uur bv is niet alleen altijd actief op zoek naar nieuwe en verbeterde materialen, maar is ook regelmatig initiator achter nieuwe toepassingen en ontwikkelingen. Op deze pagina’s presenteren we een overzicht van printdragers die wij veelvuldig inzetten.Tevens vindt u hier de mogelijkheid om de bestekteksten te downloaden.

Alle materialen die worden gevoerd voldoen aan de gestelde normen en eisen aan veiligheid en milieu. Duurzaamheid is in onze ogen niet uitsluitend een term die samenhangt met natuur en milieu. Echt duurzame materialen zijn ook materialen met een lange levensduur, die na hun rol vervult te hebben kunnen worden ingezet als grondstof voor een nieuwe productiecyclus.

Created with Sketch. Created with Sketch.
Created with Sketch. Created with Sketch.
Meer Materialen: