M2uur bv

M2uur bv gelooft dat elk gebouw, gevel of ruimte een ziel heeft. Het vertelt het verhaal over de identiteit van zijn gebruikers en de omgeving. Onze diensten en producten geven letterlijk en figuurlijk vorm en inhoud aan dit verhaal.

Door te luisteren naar en proactief te adviseren over ontwerpen, materialen en technieken ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Hiervoor zetten wij onze eigen expertise, maar ook de kennis en vaardigheden van onze partners in. Vanuit ons grote netwerk opereren wij onafhankelijk en bieden tegelijkertijd een totaaloplossing. M2uur bv blijft het aanspreekpunt in het gehele traject: van eerste idee tot oplevering en onderhoud.

Created with Sketch. Created with Sketch.
Created with Sketch. Created with Sketch.

Open, eerlijk en transparant

Wij bieden duurzame maatwerkoplossingen die de identiteit van de gebruiker uitdragen en de schoonheid van het gebouw vergroten. M2uur bv ontwerpt, produceert en monteert daartoe aansprekende beelden: van functionele print tot toegepaste kunst, op elk denkbaar materiaal, van binnenwand tot buitengevel. Open, eerlijk en transparant zijn onze kernwaarden.

  • één projectmanager
  • één coördinatiepunt
  • één kwaliteitsbewaker
  • één uniforme aansprakelijkheid
  • één prijs

Bekijk hier onze brochure.

Created with Sketch. Created with Sketch.
Created with Sketch. Created with Sketch.
Meer Over ons: