Gevelkunst school

Bij M2uur geloven we in de kracht van inspirerende omgevingen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en coördineren van wand- en gevelvullende prints. Met de juiste visuele elementen kunnen we een enorme impact hebben op leeromgevingen. Gevelkunst voor scholen biedt een unieke kans om de uitstraling van het gebouw te verrijken, de creativiteit te stimuleren en een gevoel van trots en verbondenheid te creëren onder leerlingen en medewerkers.

 

Van idee tot realisatie

Het proces begint bij de ideevorming, waarbij we nauw samenwerken met scholen om hun visie en wensen te begrijpen. Onze ontwerpers vertalen deze ideeën naar concrete concepten, waarbij we rekening houden met de identiteit en waarden van de school. Dit kan variëren van historische elementen en lokale symbolen tot abstracte kunstwerken die nieuwsgierigheid en innovatie bevorderen.

Voorbeelden van gevelkunst scholen

Op zoek naar voorbeelden van gevelkunst bij scholen gerealiseerd door M2uur?

Conceptontwikkeling en materiaaladvies

Na de conceptfase geven wij gedetailleerd materiaaladvies. Hierbij houden we rekening met duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en de esthetische kwaliteit van de materialen. Wij zorgen ervoor dat de gekozen materialen bestand zijn tegen de weersomstandigheden en de tand des tijds doorstaan, zodat de gevelkunst langdurig een inspirerende uitstraling behoudt.

Montage en realisatie

De coördinatie van de montage is een cruciaal onderdeel van ons werk. Wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt, van het drukken van de prints tot de uiteindelijke installatie. Ons team werkt efficiënt en zorgvuldig, zodat de dagelijkse gang van zaken op school minimaal wordt verstoord.

Waarom gevelkunst?

Gevelkunst kan een schoolgebouw transformeren van een functionele ruimte naar een inspirerende plek die bijdraagt aan het welzijn en de motivatie van iedereen die er komt. Studies hebben aangetoond dat een aangename en stimulerende omgeving een positieve invloed heeft op de leerprestaties en het algemene welzijn van leerlingen. Bovendien kan gevelkunst bijdragen aan een positieve eerste indruk voor bezoekers en potentiële nieuwe leerlingen en ouders.

Samenwerken met M2uur

Bij M2uur zijn we gepassioneerd over het creëren van omgevingen die educatie en creativiteit bevorderen. Met onze expertise in gevelvullende prints zorgen wij voor een resultaat dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook functioneel en duurzaam. Wilt u meer weten over hoe wij uw school kunnen transformeren met gevelkunst? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we van uw school een inspirerende plek waar iedereen graag komt.