M2uur bv

M2uur bv adviseert, ontwerpt en coördineert de realisatie van wand- en gevelvullende prints. Vanaf ideevorming tot conceptontwikkeling en van materiaaladvies tot montage

Welkom bij M2uur bv

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren wand- en gevelvullende prints. Vanaf eerste concept tot uitgewerkt design en van materiaaladvies tot oplevering. M2uur bv maakt elk idee op wand en gevel mogelijk.

Al bijna 25 jaar leveren wij vakwerk af. In binnen- en buitenland. Voor het onderwijs, de zorg, overheden en het openbaar vervoer. Op wanden, gevels, glas, plafonds, daken en meubilair. Met behulp van innovatieve materialen. In samenwerking met architecten, interieurontwerpers, kunstenaars en opdrachtgevers. En met toonaangevend design die waarde toevoegt aan gebouwen, locaties en hun omgeving.

We kunnen er veel over vertellen, maar laten je hier ook graag zien wat we kunnen. De mogelijkheden in ontwerp en materiaal zijn eindeloos. Laat je inspireren en weet: M2uur bv helpt je graag verder met jouw idee of project. Dus neem contact met ons op voor een (digitale) afspraak.